FAQ

FAQ

Kako mogu rezervirati smještaj?

Rezervacije je moguće napraviti isključivo pismenim putem. Formular za upit možete pronaći na našoj internet stranici www.lavanda-camping.com ili nam možete poslati upit na e-mail: booking@lavanda-camping.com. Kako bi rezervacija bila potvrđena potrebno je uplatiti akontaciju koja će biti odbijena od ukupnog računa.

Kako mogu izvršiti uplatu akontacije?

Uplatom putem bankovnog transfera na naš račun ili online uplatom kreditnom karticom putem fax-card formulara, kojeg ćete primiti zajedno sa ponudom.

Kako mogu promijeniti ili otkazati rezervaciju?

Izmjena datuma dolaska ili odlaska moguća je isključivo pismenim putem i važeća je samo ako je pismeno potvrđena od strane odjela rezervacija. Otkaz rezervacije za kućice moguće je izvršiti putem e-maila i to minimalno 30-45 dana prije dolaska te se samo u tom slučaju vraća iznos uplaćene akontacije umanjene za bankovne troškove. U slučaju nepravovremenog otkaza tj. nedolaska gosta uplaćena akontacija se zadržava.

Akontacije uplaćene za rezervaciju kamp parcele u visini 80,00€ su nepovratne u slučaju otkazivanja bez obzira na razlog.

Kako znam da je moja rezervacija potvrđena?

Po primitku uplate akontacije potvrdit ćemo Vašu rezervaciju putem e-maila.

Zašto nije moguće napraviti rezervaciju za određeni broj?

Rezervacije za mobilne kućice radimo isključivo na tip. Iz tehničkih i operativnih razloga ne potvrđujemo broj, no uvijek se trudimo ispuniti sve želje naših gostiju.

Kada je moguć ulazak u mobilnu kućicu ili parcelu?

Recepcija kampa je otvorena 0-24, no prijava je moguća jedino u vremenu od 07:30 do 22:00h. Prijava u kampu se vrši od 13:00h za goste na parcelah, te od 15:00h za goste u mobilnoj kućici. Odjava gostiju s parcele je do 12:00h, a iz mobilne kućice do 10:00h. Za odjavu nakon tog vremena bit ćemo prisiljeni naplatiti Vam još jedan dan boravka iako nećete moći koristiti smještajnu jedinicu.

Mogu li sa sobom povesti kućnog ljubimca?

Kućni ljubimci su dobrodošli u naš kamp, a njihov boravak se naplaćuje prema važećem cjeniku. Vlasnici kućnih ljubimaca su dužni poštovati kućni red kampa.

Može li se voda iz slavine koristiti za piće?

Voda je u svim dijelovima kampa pitka. Voda je dragocjeno dobro pa Vas molimo da je savjesno koristite.

Jesu li ručnici i posteljina uključeni u cijenu i koliko često se mijenjaju?

Ručnici i posteljina su uključeni u cijenu. Ručnici se mijenjaju svaki 4 dan, a posteljina 7 dan boravka.

Stay Safe Croatia